Gå med


Nu tar vi emot intresseanmälningar för säsongen 2019. Vi planerar för 70 andelar i år. Välkommen att höra av dig om du har funderingar eller vill hälsa på oss och gården!

Första leveransen sker i slutet av juli. I början av säsongen kommer innehållet att vara lite glesare och domineras av bladgrönt, kryddor, rädisor och kanske en och annan gurka. Ju längre in i hösten vi kommer desto mer välfyllda blir lådorna, för att sedan mot slutet av säsongen domineras av lagrade grönsaker. Vi strävar efter att ha jämnstora leveranser med varierat innehåll under hela säsongen.

Vi har planerat grönsaker och sorter för att få en lång säsong där många grönsaker har goda lagringsegenskaper. Hur utfallet blir och vilka grönsaker som det blir mest av beror till stor del på odlingssäsongens väder och vind.

Du tecknar dig för en hel eller halv andel av säsongens hela skörd. En hel andel kostar 7000 kr, en halv andel 3500 kr, och betalningen kan göras helt i förskott eller delas upp på valfritt antal tillfällen.
Vi är transparenta med vad pengarna går till och visar vid förfrågan gärna upp våran budget och delar med oss av bokslut.

På vintern bjuder vi in alla medlemmar till utvärdering där vi berättar om hur året varit och ni medlemmar bidrar med hur verksamheten kan utvecklas för att bli ännu bättre.

Ta kontakt med oss genom att ringa 070-278 03 74 (Terez) eller 0768-44 69 44 (Li).

Vi vill helst att alla som vill bli andelsmedlemmar kommer och besöker gården innan säsongen sätter igång. Vi tror nämligen att en direktkontakt mellan odlare och konsument är av största vikt för att andelsjordbruket ska fungera. Intresserade har under besöket möjlighet att ställa frågor, berätta om önskemål och farhågor, och framförallt få sig en bild av oss och gården.

Varmt välkommen som andelsmedlem hos oss!

Exempel på innehåll i september 2016:
 stjälkselleri, lök, purpurkål, blomkål, romanesco, vitkål, morötter, 
gulbetor, bondbönor och gurka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar